top of page

Voedingsadvies

Elke persoon is anders, elk lichaam is uniek. Iedereen verdient dan ook een persoonlijke aanpak, ook wat betreft voedingsadvies. De juiste bouw- en brandstoffen voor je lichaam zijn een basisvereiste voor een goede gezondheid. Natuurlijke en volwaardige voeding vormen het fundament in mijn advies, maar dit kan indien nodig aangevuld worden met raadgeving rond supplementen, kruiden en/of detox. Rekening houdend met jouw individuele noden stellen we dan in samenspraak een haalbaar plan op. Met relatief kleine aanpassingen kan soms al heel wat bereikt worden. 

Scroll ook even naar beneden op deze pagina om te lezen waarom je juist bij mij in goede handen bent!

Waarvoor kan je bij mij terecht?

  • Vermoeidheidsklachten & weinig energie

  • Overgewicht

  • Spijsverteringsproblemen 

  • Verminderde immuniteit

  • Slaapproblemen

  • Hormonale disbalans

  • Huidproblemen

  • Stress & burn-out

  • Verbetering levenskwaliteit

  • ...

Let op: ik stel geen diagnoses. Voor ernstige gezondheidsklachten dient een arts geraadpleegd te worden!

Voedingsadvies: Tekst

Wat mag je verwachten?

Stap 1

Uitgebreide intake 60' waarbij ik een volledig beeld krijg van je huidige eetpatroon maar ook van je leefomstandigheden.

Stap 3

Opvolgconsulten om je progressie te evalueren en bij te sturen waar nodig. Dit kan 30' of 60' zijn afhankelijk van jouw doelen en intensiteit van eventuele klachten.

Stap 2

Opstellen van een persoonlijk voedingsplan afgestemd op jouw maat en inplannen eventuele opvolgconsulten.

Stap 4

Wil je intensievere opvolging met meer kans op slagen? Ook een traject is mogelijk! Voor meer info contacteer me vrijblijvend!

healthy food_edited_edited.jpg
Voedingsadvies: Diensten

Waarom bij een gezondheidscoach?

Ondersteuning op meerdere vlakken!

Om fit en vitaal in het leven te staan, vormt gezonde voeding natuurlijk een uitstekende basis. Maar er zijn daarbuiten nog zoveel andere factoren die bepalen of je je goed in je vel voelt. En om op langere termijn succes te hebben met het aanpassen van je voedingspatroon, is het belangrijk om al die aspecten onder de loep te nemen. Als gezondheidscoach ga ik na of ook daar bepaalde blokkades zijn en ben je al dadelijk aan het juiste adres om ook deze aan te pakken. Twee vliegen in 1 klap dus! 

Misschien heb je je eetpatroon in het verleden wel eens aangepast? Of ben je daarnaast al wel aan de slag geweest met manieren om stress te beheersen? Maar toch bereikte je niet het verhoopte resultaat. Ik pak deze zaken niet los van elkaar aan maar als 1 geheel en bereik zo veel meer met mijn cliënten. 

Wil jij je ook (terug) beter in je vel voelen en weet je niet goed waar te beginnen? Contacteer me via onderstaand formulier! 

Voedingsadvies: Over
hoekje stoelen met mat_edited.jpg

Meer weten of een afspraak inplannen?

Laat een berichtje bij me achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Voedingsadvies: Klantenservice
bottom of page