top of page
Mezelf jumpsuit _edited.jpg

Mijn verhaal

(liever mijn manier van werken weten? scroll naar beneden!)

Hoi! Ik ben Leen, dertiger, mama van de twee liefste meisjes, trotse vrouw van een hoefsmid, Limburger met een Kempisch hart én erkend gezondheidscoach.


Gezondheid heeft me altijd geïnteresseerd en werd me eigenlijk met de paplepel ingegeven. Toch kreeg ik rond mijn 20ste een reeks klachten waarvan pas na een tijdje bleek dat het om voedselintoleranties ging. Ik moest dan ook anders gaan eten en de klachten verdwenen. Maar vooral het overlijden van mijn mama meer dan tien jaar geleden heeft een grote invloed op mij gehad. Sindsdien zie ik in dat het leven écht te kort is om je niet goed in je vel, ongelukkig of onvervuld te voelen; én dat gezondheid om veel meer draait dan gezonde voeding alleen. Want op dat vlak heeft mijn mama ontzettend haar best gedaan, en toch heeft het niet mogen baten.

Stilaan hebben die ervaringen ervoor gezorgd dat ik, zoals dat zo mooi heet, mijn leven een andere wending heb gegeven. Van office manager naar gezondheidscoach, het leek iets compleet anders maar zo voelde het niet. Vanaf de eerste minuut voelde ik mij helemaal thuis bij de opleiding en ging er een hele wereld voor mij open. 4 jaar later, met een gerust hart en een hele set aan methodes, kon ik eindelijk zelf aan de slag om mensen te helpen. En mensen helpen, dat doe ik nu eenmaal graag! En wat je graag doet, doe je goed, toch? ;-)

Mag ik ook jou begeleiden naar een (meer) vitale, gezonde & gelukkige versie van jezelf?

Je mag van mij een integrale aanpak verwachten die zicht richt op de mentale, fysieke en emotionele balans.

Hieronder lees je meer over mijn manier van werken.

Over Live Laugh Leen: Over mij
Drie vrouwen

"Het leven is écht te kort om je niet goed in je vel, ongelukkig of onvervuld te voelen!"

Over Live Laugh Leen: Citaat

Mijn aanpak

Een gezondheidsconsulent heeft altijd als doel zijn cliënt naar een gezonder en vitaler leven te begeleiden met meer energie en levenskracht, en hierbij eventuele blokkades aan te pakken.

Ik vind dat een integrale of holistische aanpak jou hierbij het beste kan helpen. Ik kijk dus naar jou als geheel en heb heel wat tools in handen om mee aan de slag te gaan (zie onder 'methodes'), wat meteen ook een van mijn sterke punten is. Als je bijvoorbeeld bij mij komt met een hulpvraag rond voeding, zal ik ook zeer uitgebreid navraag doen naar je leefomgeving en dergelijke. Met mijn expertise maar vooral ook samen bekijken we dan of voeding inderdaad de weg is om mee te starten, of dat eerst een andere methode of eventueel een combinatie meer zinvol zou zijn.  

Heb je niet specifiek een vraag rond voeding of een bepaalde klacht maar voel je dat je bepaalde dingen (misschien eindelijk) anders wil aanpakken en weet je niet goed waar te beginnen? Ook dan kan je bij mij terecht voor coaching.

Het is vooral de zoektocht naar de balans tussen het fysieke, mentale en emotionele aspect van jouw gezondheid dat centraal staat in mijn werk.

Spreekt deze manier van werken jou aan? Contacteer me dan voor een afspraak of meer info!

Ik stel geen diagnoses. Voor ernstige gezondheidsklachten dient een arts geraadpleegd te worden!

Mentaal

Fysiek

Emotioneel

Over Live Laugh Leen: Functies
bottom of page